Benefiet videoles Embodiment Stretching

Benefiet Video

De gehele opbrengst van de verkoop van deze kersverse videoles gaat via ‘Save the Children’ naar de kinderen van Beiroet, die zo’n diep ontwrichtende schok en shock hebben moeten mee maken.

Bestel hem nu.

Met de link naar de video krijg je ook geschreven tips, die je helpen van de Stretchingles ook een echte Embodiment Stretchingles te maken.

De les is niet zwaar en neemt de tijd voor elke oefening. Hij is gericht op organisch en vloeibaar bewegen, met extra aandacht voor de schouders, bovenrug , borst en het hart.

De video biedt verantwoord uitgelegde oefeningen door een eerste graad gecertificeerde bewegingsjuf; ik dus. Je maakt er op eigen risico gebruik van. Ik kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele blessures die je onverhoopt toch oploopt. Minieme kans daarop hoor, maar dit moet toch gezegd. Mocht je vragen hebben over (de uitvoering) een oefening, mail me gerust: h.verhulst@singingbody.nl.

PS: Binnenkort start ik, vanuit Frankrijk, een online-lessen abonnement op. Bij interesse: houdt mijn nieuwsbrief in de gaten.

Graag tot ziens.