Bodyreading

Leren van het lied van je lichaam.

The Singing Body Company - Body Reading

‘Underneath your clothes there’s an endless story’ (uit een liedje van Shakira)

Wil jij weten welke karakterstructuur zich in jou het meest ontwikkeld heeft? Een Bodyreading biedt inzicht.

NB: per 1 april 2020 woon ik in Frankrijk (Morvan). Je kan daar een individuele coachings/therapie week komen. Een Bodyreading kan daar een onderdeel bvan uitmaken  Via een telefonisch verkennings- en intakegesprek kunnen we in conclaaf de inhoud van de week samen stellen. 

De psychiater Wilhelm Reich ontdekte dat de fysiek-energetisch organisatie van een lichaam weergeeft waar iemands (vroege) ontwikkeling steun en bedding kreeg en waar niet. Zijn later verder uitgewerkte karakterstructuren vormen de leidraad voor de reading.

In samenspraak brengen in kaart hoe jouw lichaam zich houdt en wat dat zegt over wie jij bent en hoe je je verhoudt tot de wereld. Je ervaart aan de hand van de taal van je lichaam, waar we ook foto’s van nemen endie we ter plekke bestuderen, welke aspecten van jezelf je hebt vastgezet, waar kwaliteiten liggen en waar kansen om tot bloei te komen.

Een Bodyreading kan prima op zichzelf staan, maar kan ook de aanzet vormen tot het verlangen jezelf dieper te leren kennen door middel van lichaamsgeoriënteerde psychotherapie en coaching. 

Of misschien wil je onderzoeken hoe meer inzicht in jouw en andermans karakterstructuur je op je werk kan helpen soepeler te functioneren. Het korte coachingstraject ‘de laag eronder’, kan dan iets voor je zijn.

Om de zoveel tijd geef ik een lezing en/of een bijscholing over de Neo-Reichiaanse karakterstructuren.


Bel, nu ik nog in nederland zit,  voor een afspraak: 06-28720588 of mail: h.verhulst@singingbody.nl

NB: Wanneer je denkt dat ik niet reageer; check je spambox. Grote kans dat je mijn antwoord daar aantreft!

Locatie: Mr. H.F. De Boerlaan 107, 7411AH Deventer

Prijs: 120.00 euro. Trek een uur en drie kwartier uit voor de Bodyreading.