Bodyreading

Leren van het lied van je lichaam.

The Singing Body Company - Body Reading

'Underneath your clothes there’s an endless story' (uit een liedje van Shakira)

Wil jij weten welke karakterstructuur zich in jou het meest ontwikkeld heeft? Een Bodyreading biedt inzicht.

De psychiater Wilhelm Reich ontdekte dat de fysiek-energetisch organisatie van een lichaam weergeeft waar iemands (vroege) ontwikkeling steun en bedding kreeg en waar niet. Zijn later verder uitgewerkte karakterstructuren vormen de leidraad voor de reading.

In samenspraak brengen in kaart hoe jouw lichaam zich houdt en wat dat zegt over wie jij bent en hoe je je verhoudt tot de wereld. Je ervaart aan de hand van de taal van je lichaam, waar we ook foto’s van nemen en die we ter plekke bestuderen, welke aspecten van jezelf je hebt vastgezet, waar kwaliteiten liggen en waar kansen om tot bloei te komen.

Een Bodyreading kan prima op zichzelf staan, maar kan ook de aanzet vormen tot het verlangen jezelf dieper te leren kennen door middel van lichaamsgeoriënteerde psychotherapie en coaching. 

NB: per 1 april 2020 woon ik in Frankrijk (Morvan). Je kan daar een individuele coachings/therapie week komen. Een Bodyreading kan daar een onderdeel van uitmaken  Via een telefonisch verkennings- en intakegesprek kunnen we in conclaaf de inhoud van de week samen stellen. 


Bel voor overleg 0033 7574 71 921 of mail: h.verhulst@singingbody.nl

NB: Wanneer je denkt dat ik niet reageer; check je spambox. Grote kans dat je mijn antwoord daar aantreft!