De plek

le brocard 1

Dit prachtige huis uit 1841 staat in het natuurgebied de Morvan op een landgoed van een paar hectares. De Morvan ligt in de Bourgogne. Hier wonen en werken Erik Burema en ik.

Moge deze plek niet alleen voor ons, maar ook voor jou een toevluchtsoord en vrijplaats kunnen zijn.

Non-Doing werk-vakantieweken?

De zomer van 2022 zal een Zomer Zonder Programma zijn. Je bent welkom om samen met ons te werken, te rusten, te toeven, te niksen, te mediteren. Je kan wandelen, fietsen, zwemmen,of  creatief aan de slag gaan. En ter plekke bezien of je behoeft hebt aan een vorm van begeleiding en coaching. Of een ontspanningssessie. Ik doe momenteel een opleiding tot Triggerpointcoach en Myo-fasciaaltherapeut. Ik moet oefenen..... dus: voor een appel en een ei neem ik je graag onder handen deze zomer.

Ook kan er bij voldoende animo een Embodiment Stretching les, of Awareness Through the Body workshop georganiseerd worden. Kortom: je richt zelf je eigen dag in. Je kookt voor jezelf of samen met andere bezoekers. In overleg is er van alles mogelijk, maar jij draagt zelf je tijd bij ons.

Klik hier voor meer informatie over de non-doingweken, die dit jaar dus niet door ons worden begeleid, maar die je op je eigen manier misschien wel aan jezelf kan geven.

Adres en bereikbaarheid:

Adres:
Les Brocards
58230, Gouloux,  Frankrijk (Morvan)

Reizen met de trein: Wanneer je je ticket ruim van te voren boekt kost een enkele reis je rond de 80 Euro. Je hiervoor goed terecht bij de 'Treinreiswinkel' of NS International.

Het vlotst reis je naar Parijs en stap je daar over op de trein naar Montbard. Vanaf daar kan je de bus nemen naar Saulieu. Daar halen we je op.

Je kan ook al opgepikt worden in Montbard, maar alleen wanneer je samen reist met nog een deelnemer. Je betaalt dan 60 euro per persoon.

Liftend: Op facebook vindt je de pagina 'Op en neer naar de Morvan'. Daar worden onderling en voor een zacht prijsje, lifts geregeld. Werkt erg goed.

Met de auto: Het vlotst en het goedkoopst (tank in België en vooral Luxemburg), rijd je over Maastricht, Luik, Metz-Nancy, Dijon. Vanuit daar voert de route over Saulieu, een plaatsje dat al in de Morvan ligt. Het laatste stukje dat je dan nog te gaan hebt, kan je het beste met behulp van Google Maps doen, want die weet ons gehucht 'les Brocards' feilloos te vinden. Les Brocards valt onder de gemeente Gouloux. Ons huis is het enige van de 4 dat luiken heeft. Zachtgeel zijn die.

Je kan ook voor een mooie toeristische route kiezen, die je wel 2 uur extra reistijd kost. Je rijdt dan via Maastricht, Luik, Charleville-Mezieres, Reims, Troyes, naar Tonnere. vervolgens rijdt je een kort stuk over de A6 richting Lyon. Daarna neem je de afslag Saulieu/ Carre les Tombes. Om vervolgens je Google maps-navigatie in te stellen op ' les Brocards'.

le brocard zon sneeuw huis