De plek

Dit prachtige huis uit 1841 staat in het natuurgebied de Morvan. De Morvan ligt in de Bourgogne.

We zijn de zolderverdieping aan het ombouwen tot 4 gastenverblijven en een gemeenschappelijke gasten huiskamer/keuken. Door Corona heeft die verbouwing vertraging opgelopen. Foto's van de aanstaande ruimtes volgen dus nog. We kunnen wel alvast zeggen dat de vloerverwarming er al in ligt en dat je door lemen wanden omhult zult worden.

In creatief overleg kan je al wel hier terecht.

 

 

 

 

 

Zomers ben je welkom met een tent of kan je van ons een volledig ingerichte grote hoge tent huren. In het voor- en najaar en gedurende de winter kan er, zolang onze eigen gastenkamers nog niet klaar zijn, 'Chambre d'Hôte' voor je geregeld worden hier vlak in de buurt.

Adres en bereikbaarheid:

Adres:

Le Brocard
58230, Gouloux  Frankrijk

Reizen met de trein: Het vlotst reis je naar Parijs en stap je daar over op de trein naar Montbard. Vanaf daar word je opgehaald. Wanneer je je ticket ruim van te voren boekt kost een enkele reis je rond de 100 Euro. Je hiervoor goed terecht bij de 'Treinreiswinkel'.

Liftend: Op facebook vindt je de pagina 'Op en neer naar de Morvan'. Daar worden onderling en voor een zacht prijsje, lifts geregeld. Werkt erg goed.

Met de auto: Het snelst reis je weer over Parijs. Vanaf daar neem je de A6 richting Lyon. Vervolgens de afslag naar Saulieu. Om vervolgens je navigatie in te stellen op het gehuchtje Le Brocard in Gouloux, waar wij wonen.

Je kan ook voor een mooie toeristische route kiezen, die je wel 2 uur extra reistijd kost. Je rijdt dan via Maastricht, Luik, Charleville-Mezieres, Reims, Troyes, naar Tonnere. Daarna neem je de afslag Saulieu/ Carre les Tombes. Om vervolgens je navigatie in te stellen op het gehuchtje Le Brocard in Gouloux, waar wij wonen.

NB: Door de tweede Corona golf zijn de Franse grenzen wederom gesloten voor 'niet noodzakelijke reizen'. Helaas valt bezoek aan onze plek daar ook onder.