Stretching online – hoe het werkt

Deelnemer Rosemarijn:

'Mijn kracht veel groter geworden. Ik kan nu dingen de ik een jaar geleden voor onmogelijk gehouden had. Dankzij Embodiment Stretching. Ik blijf me verbazen.'

The Singing Body Company - Stretching

Deelnemer Ria:

'Je geeft gedegen onderbouwd les, met geeft duidelijke instructies en zorgvuldige correcties, die je niet vaak krijgt op andere plekken. Je gebruikt metaforen die ik onthoud en die me helpen herinneren aan waar een oefening ook weer om ging. Ik leer bij jou aandachtig te 'zijn' in mijn lichaam'.

Wat krijg je?

Afwisselende onlinelessen

Je krijgt organische, verantwoorde en  afwisselende onlinelessen Embodiment Stretching.

Aan het eind van iedere les is er de mogelijkheid tot het stellen van vragen. Ik geef 3 lessen per week. Per week behandel ik dezelfde thematiek, maar qua dynamiek heeft elke les een ander karakter.:

Maandag 20.00 tot 21.30 uur: Embodiment Stretching Flow

Woensdag 10.00- 11.30 uur: Embodiment Stretching Rustig

Donderdag 20.00-21.30 uur: Embodiment Stretching

Van elke les die je boekt krijg je een opname die een week tot je beschikking staat, maar ik raad je aan zoveel mogelijk 'live' mee te doen met de lessen. Dat geeft verbondenheid. En verbondenheid geeft motivatie.

Extra's

 • Van elke les die je boekt, of je er nu wel of niet 'live' aan mee zult doen, krijg je de de link van de opname van de les per mail naar je opgestuurd. Die link is een week toegankelijk, dus je hoeft geen les te missen. maar ik raad je dus aan zoveel mogelijk 'live' mee te doen.
 • Seintjes: Om de zoveel tijd geef ik een 'fundament-les' rond grondwerk, Alexandertechniek, adem, houding en richting geven, drijven en smelten. Boek dit soort verdiepings-lessen bij voorkeur sowieso. je zult er in alle lessen baat bij hebben. Je krijgt een seintje wanneer er zo'n les aankomt.
 • Deelname aan de besloten Facebookgroep waar je vragen over de lessen en oefeningen kunt bespreken. Het is ook een plek waar we elkaar kunnen inspireren rond het verschijnsel 'Embodiment': het bewust je lichaam bewonen en je bewustzijn belichamen.
 • Uitgebreide 'embodiment'-aanwijzingen om alles uit je onlinelessen te halen. Lees de tips

Korting

 • Als strippenkaarthouder kun je een individuele onlineles met 10% korting boeken. Eventueel aangevuld met een persoonlijke videoles, op jouw maat en ontwikkelwens afgestemd.

 

 • Voor strippenkaarthouders geldt ook een korting van 10% op themavideo's (nog in ontwikkeling)

 

 • En je krijgt als strippenkaart houder 10% korting op de Verdiepingsweken in Frankrijk.

Wat kost het?

Aanbieding proefles

De feest-aanbiedingsmaand is voorbij, maar tot en met maart 2021 kan je een eenmalige proefles blijven doen voor maar 5 euro. Want misschien wil je alsnog proberen of het hebben van online lessen Embodiment Stretching toch wat voor je is. Of misschien wil je een proefles kado doen.

Voordelen van online les krijgen, namens online deelnemers:

 • 'Het is net alsof ik bij je in de ruimte lig, het verbaast me hoe goed en diep het werkt'.
 • Ik hoef de deur niet uit, heerlijk!
 • Ik kon eerder niet naar je lessen komen, omdat ik te ver weg woonde, nu kan ik gewoon meedoen.
 • Ik kom niet in de verleiding me te gaan vergelijken met andere deelnemers, dat ontspant.
 • Ik durf nu beter mijn eigen maat te respecteren en bv. eerder op te houden met een oefening.
 • Soms wil ik niet gezien worden en toch meedoen, dat kan nu'.

Kies wat bij je past

Vanaf januari 2021 beginnen de doorlopende online lessen.

Die kun je boeken met een strippenkaart voor meerdere lessen of per losse les.

Prijzen:

Losse les:  10 euro, 3 weken geldig

Strippenkaart 5 lessen: 45 euro, 6 weken geldig

Strippenkaart 10 lessen: 85 euro,12 weken geldig

Strippenkaart 15 lessen: 120 euro,18 weken geldig

Strippenkaart 25 lessen: 200 euro, 29 weken geldig

Strippenkaart 50 lessen: 325 euro, 55 weken geldig

Dus: hoe groter de strippenkaart is die je aanschaft, hoe goedkoper de lessen zijn. Zeker wanneer je meer dan 1 les in de week doet is het natuurlijk aan te bevelen voor een ruime strippenkaart te gaan.

Aanbiedings-proefles kado doen

Als gulle gever koop jij hier op jouw naam een aanbiedingsproef/kado-les van 5 euro. Je geeft de ontvanger een seintje dat er een presentje aan komt. En je geeft aan mij het mailadres door van die ontvanger.  Dan zorg ik ervoor dat hij/zij zich kan inschrijven en dat de proefles op zijn of haar naam komt te staan.

Vriendelijk verzoek: Wanneer je (tijdelijk) wilt stoppen met de online lessen Embodiment Stretching, vertel me dat dan even. Dan weet ik waar ik aan toe ben. Je hoeft je natuurlijk niet te verantwoorden, maar voor mijn werkplezier heb ik het nodig dat het respect voor prive ruimte niet omslaat in anonimiteit. Want een werkrelatie is ook een relatie. Dank alvast.

Hoe werkt het?

Doorloop deze stappen en alles wijst zich vanzelf.

Stap 1: Schrijf je in

Voor de administratie en het boeken van de lessen maak ik gebruik van Momoyoga.

Je schrijft je in op de pagina https://www.momoyoga.com/singingbody/register/

Na bevestiging van je gegevens via e-mail kun je inloggen bij momoyoga.com/singingbody.

 

Wat heb je nodig?

Wanneer je met de lessen gaat meedoen is het fijn een aantal hulpstukken bij de hand te hebben. Hier vind je de lijst met attributen.

Stap 2: Kies een strippenkaart

Log in bij momoyoga.com/singingbody. Klik op "Mijn Lesrooster". Als je nog geen strippenkaart of losse les hebt gekocht kun je daar klikken op "Nieuwe Aankopen".

Kies de strippenkaart die bij je past. Dan kom je op een scherm met te kiezen startdatum. Daar hoef je niets aan te veranderen. Klik op bevestig en in het volgende scherm nog een keer op bevestig. Nu kun je met iDEAL je betalen.

Via e-mail ontvang je een bevestiging van je aankoop.

Stap 3: Boek een les

Hier, op de site en bij momoyoga.com/singingbody vind je het leslooster. Kies je les. Klik op "boek nu". Je gaat dan naar de boekingspagina van Momoyoga. Log in als hierom wordt gevraagd. Klik op het product waarmee je de les betaalt, bevestig je keuze op de pagina die daarna weer volgt. Je ontvangt een bevestiging van je boeking per mail.

Hier een extra instructie met screenshots, mocht je er toch niet uitkomen.

Let op: je moet je elke les waaraan je wilt deelnemen, apart boeken. Dit is nodig om de link naar de Zoom-meeting van de betreffende les te ontvangen.

Een half uur voor aanvang van de les krijg je een e-mail met de link naar de Zoom-meeting van de onlineles.

Tip: download Momoyoga-app op je mobiele telefoon, dan heb je altijd je lesrooster bij de hand.